Zdravljenje kompleksnih travm in disociacije

Z Nacionalnim inštitutom za psihoterapijo (NIP) in Evropskim združenjem za travmo in disociacijo (ESTD) pripravljamo dvodnevno izobraževanje z naslovom Zdravljenje kompleksnih travm in disociacije. Izobraževanje bo potekalo 16. in 17. junija 2017 v Ljubljani. Vodila ga bo Eva Zimmermann, klinična psihologinja, učiteljica in supervizorka EMDR, ki ima dolgoletne izkušnje s poučevanjem psihotravmatologije. Do nedavnega je bila tudi predsednica ESTD.

 
Izobraževanje bo trajalo od 9:00 do 18:00, s krajšimi vmesnimi odmori ter odmorom za kosilo. Potekalo bo v angleškem jeziku. Udeleženci dobijo potrdila.
 
 

Vsebina
Petek, 16.6.   Sobota, 17.6.
Zgodovina in teorija disociacije, strukturna disociacija osebnosti, diagnoza in simptomi, izvori disociacije, travma in navezanost, prvi stik z deli osebnosti, akcijski sistemi delov osebnosti Zdravljenje po fazah po P. Janetu, prilagoditev stabilizacijskih tehnik za disociativne motnje, integrativne vs. ne-integrativne terapevtske tehnike, specifične intervencije

Izobraževanje je praktično naravnano, vključuje vaje, video posnetke in študije primerov.
 
 

Kotizacija (cena je sponzorirana s strani ESTD):
do 14.4.2017 od 15.4. do 16.6.2017
Člani ESTD* 75 eur 125 eur
Ostali 170 eur 220 eur

*ob prijavi priložite potrdilo o plačilu članarine (članarina znaša 15 oz. 50 eur)
 
Kotizacija vključuje pogostitev med kratkimi odmori. Število mest je omejeno.

 
 

eva_2___copie

Eva Zimmermann, klinična psihologinja z zasebno prakso v Fribourgu v Švici. Specializirana je za zdravljenje kompleksnih travm in disociativnih motenj. Še do nedavnega predsednica ESTD (Evropskega združenja za travmo in disociacijo) ter učiteljica in supervizorka EMDR. Redno vodi usposabljanja iz psihotravmatologije.

Več o predavateljici: http://www.renz-zimmermann.ch/en/eva-zimmermann.html
 
Prijave in informacije na: tjasa.stepisnik.perdih@fuds.si
 

VESELIMO SE SREČANJA Z VAMI