Delavnice TRE

Eno izmed spoznanj po mnogih predstavitvenih delavnicah je, da se samoregulacije, ki je tako pomembna pri TRE®, ne da “naučiti” na enem srečanju. To me je vodilo k spremembi koncepta učenja TRE, tako da sem dosedanjo 5h delavnico razdelila na dve – na uvodno delavnico “Srečanje s TRE” in nadaljevalno “Telesni odzivi”.

 

Obvestilo: skupin in delavnic TRE® trenutno ne izvajam zaradi projekta Otresi stres z Europo Donno. Hvala za razumevanje.
 

Srečanje s TRE je 3h delavnica s teoretičnim in praktičnim delom, na kateri spoznate nastanek in principe metode TRE, delovanje in učinke, osvojite tehniko in morebitne prilagoditve (pri težavah s koleni, uporabi bergel ipd.). Dovolj, da lahko začnete TRE uporabljati sami.

 

Termin: torek, 22.1.2019, od 17:00 – 20:00. Cena 50 eur in vključuje knjižico o TRE v slovenskem jeziku – 16 strani. Samo 7 mest.

“Delavnica je bila zelo konkretna in praktična, brez odvečnih besed. Samo izvedbo tresenja sem občutil zelo močno in globoko. Lahko rečem, da še nič ni v tako kratkem času tako konkretno delovalo na mene.”
 
“Hvala za super vodenje in izkušnjo, če ne bi poskusila, ne bi verjela, kako zelo dobro je to.”

 

Telesni odzivi je 3h delavnica, namenjena tistim, ki že prakticirate TRE. Na delavnici podrobneje pogledamo različne telesne odzive (ne le tresenje), obrambne odzive telesa in vzorce. Vključuje eno vodenje skozi proces TRE in dovolj časa za vprašanja glede lastne prakse.

 

Termin: , od 10:00 – 13:00. Cena 45 eur. Samo 7 mest.

“V teh srečanjih, v tem procesu se mi zdi, da končno dobivam nazaj svoje telo.”

 

Pomembno: delavnice TRE se izvajajo v manjših skupinah, vseeno pa je za posameznike z zgodovino travme ali težav v duševnem zdravju na začetku potreben individualen pristop. TRE pri nosečnicah odsvetujem.

 

Za izvajanje metode TRE bodite v udobnih in/ali raztegljivih oblačilih. Pridite nekaj minut prej, da se v miru preoblečete in pripravite na srečanje. Blazine in vse potrebno je že v prostoru. Pred stavbo je na voljo brezplačno in dovolj veliko parkirišče.